Menukaart
Voorgerechten
Carpaccio van rundsvlees Notensla/Parmezaan/truffelolie/Fleur du sel |
€ 16,00 |
Zacht gerookte Schotse zalm Gehakte ui/peterselie/citroen |
€ 13,50 |
Kroketjes van Oostendse garnalen | € 15,00 |
Kaaskroketjes met Gran Padano Gruyère/Parmezaan |
€ 11,00 |
Scampi met lookboter Thaise look/champignon/tomaat/pijpajuin |
€ 16,00 |
Scampi van 'de chef' Licht pikant/champignons/getomateerd |
€ 16,00 |
Scampi op Aziatische wijze Gember/roomsausje |
€ 16,00 |
Cassoulet van Escargots Look/oesterzwammen/roomsausje |
€ 17,00 |
Salades
Salade van lauwe geitenkaas Spek/pijnboompitten/krokante uitjes/dressing |
€ 16,00 |
Mexicaanse kip-salade Ananas/licht pikant/dressing |
€ 16,00 |
Salade 't Aandeel Scampi/spek/dressing |
€ 18,00 |
Pasta's
Tagliatelli met wokgroenten (Veggie) Seizoens gebonden groenten/groene pesto |
€ 16,00 |
Tagliatelli met spekjes en kip Champignons/roomsausje/tomaat/lente ui |
€ 17,00 |
Tagliatelli van 'de chef' Scampi/licht pikant/getomateerd roomsausje |
€ 18,00 |
Kindergerechtjes
Steak met frietjes Mayonaise/Ketchup |
€ 14,00 |
Kip met verse appelmoes en frietjes Mayonaise/Ketchup |
€ 13,00 |
Vismarktkaart
Gebakken melktongetjes `Meunière` 3 Stuks/frietjes/warme groentjes |
€ 26,00 |
Kabeljauwrug ‘Royal` Puree/graanmosterdsaus of mousseline saus |
€ 25,00 |
Gebakken Zeebaarsfilet ‘Provençal’ Peterseliepuree/Ratatouille Provençal |
€ 25,00 |
Suggesties
Wij werken met seizoensgebonden gerechten die geregeld veranderen!
Slagerskaart
Gegrilde steak Belgisch Blauw-Wit |
€ 19,00 |
Gegrilde paarden filet pûr, Zeer fijn en mals vlees met een zoet tintje. |
€ 27,00 |
Gebakken eend Portosaus/verse kroketjes/groentenkrans |
€ 24,00 |
Gegrilde lamskroon (7 à 8 beentjes) Gratin dauphinois/groentenkrans/rozemarijnsausje |
€ 29,00 |
Diamanthaas Zeer mals stukje vlees en heerlijk van smaak! Afkomst: Ierland |
€ 24,00 |
Entrecote (tussenribstuk) Belgisch Blauw-Wit |
€ 26,00 |
Rib- eye Afkomst: Ierland De enige echte Ierse Rib-eye, enkel voor de`meatlovers`. |
€ 27,00 |
Picanha per 2 pers. +/- 1100 gr. Afkomst: Ierland Volgens kenners het beste stuk vlees van het rund! (Enkel verkrijgbaar Blue of Saignant) |
€ 28,00 |
Sausen: |
€ 3,00 |
Desserts
Huisgemaakte tarte- tatin Calvados/Vanille-ijs |
€ 10,00 |
Huisgemaakte chocolademousse | € 8,00 |
Crème brûlée | € 8,00 |
Dame blanche met warme chocoladesaus | € 8,00 |
Huisgemaakte moelleux van chocolade ca. 15 min |
€ 10,00 |
Nougat glacé | € 8,00 |
Trio van sorbet Framboos/Passievrucht/Citroen |
€ 10,00 |
Tiramisu | € 8,00 |
Kolonel Sorbet citroen/Vodka |
€ 11,00 |
Suggestie
Tiramisu met smeuïge advocaat | € 9,00 |
Wij werken met seizoensgebonden gerechten die geregeld veranderen.