Geniet van onze feilloze service in het plaatsen van gordijnen

Reeds méér dan dertig jaar biedt Window Fashion by Art & Decoration vol overgave, en met een klantvriendelijke houding, zijn diensten aan van het plaatsen van gordijnen in Halle en omgeving tot zoveel meer.

Dit familiebedrijfje is gekend voor de goede opvolging van elk project van de gratis offerte tot de uiteindelijke oplevering. Naast het feit dat de offerte vrijblijvend en gratis is, krijgt men ook een op maat offerte rekening houdend met het budget.

Maar ook wat betreft onze dienst na verkoop genieten we van een goede reputatie. Vanaf de melding van een praktisch probleem, pogen we binnen de 24 uren ter plaatse aanwezig te zijn om dit te kunnen oplossen!

Een klein bedrijf met snelle oplossingen, en een tevreden cliënteel. Geen onpersoonlijke aanpak dus bij Window Fashion, alles wordt in het werk gesteld opdat u een maximum aan gemak en tevredenheid heeft. U bent immers hét uithangbord van ons bedrijf!

Wilt u graag uw gordijnen laten plaatsen in Halle en omgeving? Of genieten van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Back to Top