Menukaart

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees
Notensla/Parmezaan/truffelolie/Fleur du sel
€ 16,00
Zacht gerookte Schotse zalm
Gehakte ui/peterselie/citroen
€ 13,50
Kroketjes van Oostendse garnalen € 15,00
Kaaskroketjes met Gran Padano
Gruyère/Parmezaan
€ 11,00
Scampi met lookboter
Thaise look/champignon/tomaat/pijpajuin
€ 16,00
Scampi van 'de chef'
Licht pikant/champignons/getomateerd
€ 16,00
Scampi op Aziatische wijze
Gember/roomsausje
€ 16,00
Cassoulet van Escargots
Look/oesterzwammen/roomsausje
€ 17,00



Salades

Salade van lauwe geitenkaas
Spek/pijnboompitten/krokante uitjes/dressing
€ 16,00
Mexicaanse kip-salade
Ananas/licht pikant/dressing
€ 16,00
Salade 't Aandeel
Scampi/spek/dressing
€ 18,00

 

Pasta's

Tagliatelli met wokgroenten (Veggie)
Seizoens gebonden groenten/groene pesto
€ 16,00
Tagliatelli met spekjes en kip
Champignons/roomsausje/tomaat/lente ui
€ 17,00
Tagliatelli van 'de chef'
Scampi/licht pikant/getomateerd roomsausje
€ 18,00

 

Kindergerechtjes

Steak met frietjes
Mayonaise/Ketchup
€ 14,00
Kip met verse appelmoes en frietjes
Mayonaise/Ketchup
€ 13,00


Vismarktkaart

Gebakken melktongetjes `Meunière`
3 Stuks/frietjes/warme groentjes
€ 26,00
Kabeljauwrug ‘Royal`
Puree/graanmosterdsaus of mousseline saus
€ 25,00
Gebakken Zeebaarsfilet ‘Provençal’
Peterseliepuree/Ratatouille Provençal
€ 25,00


Suggesties


Wij werken met seizoensgebonden gerechten die geregeld veranderen!


Slagerskaart

Gegrilde steak
Belgisch Blauw-Wit
€ 19,00
Gegrilde paarden filet pûr,
Zeer fijn en mals vlees met een zoet tintje.
€ 27,00
Gebakken eend
Portosaus/verse kroketjes/groentenkrans
€ 24,00
Gegrilde lamskroon (7 à 8 beentjes)
Gratin dauphinois/groentenkrans/rozemarijnsausje
€ 29,00
Diamanthaas
Zeer mals stukje vlees en heerlijk van smaak!
Afkomst: Ierland
€ 24,00
Entrecote (tussenribstuk)
Belgisch Blauw-Wit
€ 26,00
Rib- eye
Afkomst: Ierland
De enige echte Ierse Rib-eye, enkel voor de`meatlovers`.
€ 27,00
Picanha per 2 pers.
+/- 1100 gr.
Afkomst: Ierland
Volgens kenners het beste stuk vlees van het rund!
(Enkel verkrijgbaar Blue of Saignant)
€ 28,00



 

 

Sausen:
-Vers geklopte Béarnaise
-Pepersaus
-Vers geklopte Choronsaus (getomateerde Béarnaisesaus)
-Champignonsaus



€ 3,00

 

 

Desserts

Huisgemaakte tarte- tatin
Calvados/Vanille-ijs
€ 10,00
Huisgemaakte chocolademousse € 8,00
Crème brûlée € 8,00
Dame blanche met warme chocoladesaus € 8,00
Huisgemaakte moelleux van chocolade
ca. 15 min
€ 10,00
Nougat glacé € 8,00
Trio van sorbet
Framboos/Passievrucht/Citroen
€ 10,00
Tiramisu € 8,00
Kolonel
Sorbet citroen/Vodka
€ 11,00



Suggestie

Tiramisu met smeuïge advocaat € 9,00


Wij werken met seizoensgebonden gerechten die geregeld veranderen.

Back to Top